Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel
Related Posts
Havuçları zeytinyağında kavuranlar dikkat! Havuçları zeytinyağında kavurmak tehlike saçıyor
Dumanlanma noktası düşük olan zeytinyağı, yüksek ateşte yağın parçalanmasıyla içeriğindeki serbest radikalleri açığa çıkarır ve acılaşır. Havuçları zeytinyağında kavurarak acılaşmasına ve sağlık açısından tehdit oluşturmasına sebep olabilirsiniz.
Uzmanından ciğer tüketmenin püf noktaları
Ciğer alırken, saklarken ve tüketirken kullandığınız yöntemleri unutun. İşin uzmanı ciğerle ilgili tüm püf noktalarını Ensonhaber için tek tek sıraladı.
Mısır Alım Fiyatına Gelen Zam Düşük Kalınca Yapılan Karşılaştırma Viral Oldu
Tarımda çiftçinin uzun zamandır yüzü gülmezken, son yıllarda ağlama konumuna geçtiğini görülüyor. Tarım politikalarının ve ekonomideki gelişmelerin zararına çalışmayı getirdiği üretici tarafın son olarak mısır alım fiyatlarında yaşadığı karşılaştırma …